woensdag 23 november 2011

Zakjes

Voor een speciale gelegenheid maakte ik zes zakjes (aan de hand van een patroon gevonden via het internet, zodra ik weer heb bedacht welk patroon precies laat ik het wel weten....). Nu bleek dat ik er maar 5 nodig ga hebben. Misschien een idee voor een give-away, een gevuld sterrenzakje? Binnenkort, als ik het allemaal uitgedacht heb dan komt er een give-away en voor de nieuwsgierigen onder ons, de einddatum wordt zowieso 1 januari (de dag waarop ik begon met bloggen!).Het patroon van de col uit m'n vorige bericht komt van http://www.lionbrand.com/. Als je je daar aanmeld heb je toegang tot (heel) veel (gratis) haak- en breipatronen. Bij haakpatronen staat dan de 'Cardiff Cowl', dat is het patroon van de col!

♥♥♥

3 opmerkingen:

 1. Lieve Han,

  Leuk zeg! ... om later neer te leggen voor de sintekersttafel // lavendel in te doen // andere stofjes: ander seizoen = het 'n bloem

  Bezig bijtje dus, go vrouw!

  X GF

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zien er heel leuk uit! Kan zelfs gebruikt worden als decoratie in kerstboom.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er leuk uit Hanneke, dat maakt een klein presentje meteen een leuker. Het toont de moeite en energie die je erin steekt. Leuk!!

  Ik heb zelfs de App van Lionbrand (wie zegt dat haken niet hip is?!) dus ga even de cowl in mijn favorieten zetten, bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen