maandag 21 november 2011

Warme col!

Ik was wat aan het kijken naar gratis haakpatronen toen ik een patroon tegenkwam voor een gehaakte col! Hiervoor had je twee bollen nodig, geschikt voor haaknaald 5. Ik had toevallig nog twee bollen zwarte scheepjeswol, geschikt voor haaknaald 5, die al ruime tijd lagen te wachten op hun bestemming. Bestemming gevonden dus!

(De kleur komt weer niet helemaal goed over, in het echt is hij donkerder!)

Het is echt een leuk en (als je het eenmaal door hebt) makkelijk patroontje om te haken. Daarom ben ik maar vast met de tweede begonnen, eentje van een acryl/mohair mix. Deze lijkt heel anders dan de zwarte, maar het patroon is toch hetzelfde!
♥♥♥

6 opmerkingen:

 1. Super mooi en HIP. Ben je toevallig in de gelegenheid om er één voor mij te haken-zwart-xxx Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg mooi!! wil je het patroon delen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van welke scheepjeswol heb je de zwarte gemaakt Hanneke? Erg mooi geworden! Ik heb dit weekend een muts gehaakt van Phildar Partner 6, volgens mij ook erg lekker om daar een bijpassende col van te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mag ik vragen waar je het patroon vond?

  groet, Arianne Schenkelaars

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Arianne, in het bericht 'zakjes' staat waar ik het patroon vandaan heb. Ik kopieer het even boor je: Het patroon van de col uit m'n vorige bericht komt van http://www.lionbrand.com/. Als je je daar aanmeld heb je toegang tot (heel) veel (gratis) haak- en breipatronen. Bij haakpatronen staat dan de 'Cardiff Cowl', dat is het patroon van de col!

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen