donderdag 31 maart 2011

Liebster blog

[Liebsterblog_award[3].jpg]
Van Thea van 'creatiesvancreathea' kreeg ik de Liebster Blog award!! Bedankt Thea!! Eén minuut nadat ik dit bericht plaatste, kreeg ik een bericht van Daniëlle van 'thenyell', dat ik van haar de liebster blog award heb gekregen, dankjewel!

Ik geef deze award door aan Esther van 'esthershaakseltjes'Daniëlle van 'thenyell'Nikki van 'wateendotti' en 'dobbelshobby'.

De regeltjes:
Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.

Je maakt een verwijzing naar het blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank hem of haar op zijn of haar blog voor deze award.

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete (beginnende) blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.

Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Het is de bedoeling dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in het zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met veel volgers hebben de award niet nodig.

4 opmerkingen:

 1. Hey zie nu pas dat je mij ook een award hebt gegeven. Zou je net sturen dat je van mij ook een hebt gekregen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ja wat een toeval! Maar ik vind jou blog ook erg leuk! Ik vind je dekens helemaal geweldig. Ben bang dat ik daar het geduld niet voor heb, mijn grote projecten worden meestal afgekapt tot kleine projecten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hanneke bedankt voor de liebster award.
  Ik voel me vereerd dat ik hem mocht krijgen en nog wel 2 keer
  Nogmaals mijn dank en ik heb hem doorgegeven.

  BeantwoordenVerwijderen