maandag 28 maart 2011

Nieuw boek

Geen foto's deze keer, het is ook maar een kort logje.

Vorige week heb ik weer een nieuw boek gevonden in de brievenbus. Ik had hem zelf besteld, hij werd dus wel verwacht ;). Het is het boek 'Naailes voor beginners' van Cath Kidston, super leuk! Ik wist ook helemaal niet dat er stof bij zit voor de tas van de voorpagina, nog leuker dus!!

Het schiet trouwens ook al behoorlijk op, de golfjesdeken bedoel ik. Inmiddels is hij bijna 80 cm lang/hoog en nog steeds 1 meter breed. Ik kan denk ik nog door tot 1m 30cm, daarna zal ik toch echt nog een bolletje groene pluis nodig hebben.

Afgelopen weekend heb ik nog wat gehaakt aan een klein cadeautje voor een klein meisje. Het is nog niet af en het is nog niet helemaal naar m'n zin, ook nog even werk aan dus (net als aan al die verslagen voor school.....).

3 opmerkingen:

 1. Altijd leuk om een nieuw boek in de brievenbus te vinden :-) Maarrrrrrr als je m'n blogje van 15 maart even terugleest kun je nog meer leuke post verwachten........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dat boek ook geweldig is dat.
  Nog veel naaiplezier ermee. Ben benieuwd naar de resultaten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En hier was ik weer ;)
  Ik wil jou graag aan meer volgers helpen dus jij krijgt van mij de liebster blog. Kijk maar even op m'n blog voor de hoe en wat.
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen