dinsdag 20 december 2011

Omslagdoek en nieuw project

Zoals ik gisteren al typte, de omslag doek is al weer af. Het ging sneller dan verwacht, ik had drie bollen gehaald maar uiteindelijk ben ik gestopt na anderehalve bol. Hij meet nu 1.40m (langste zijde) bij 70 cm (van de punt naar boven), groot zat dus! Hij heeft een randje vasten van gemeleerd garen, rood/roze/wit, daaromheen nog weer een randje rood.Inmiddels ook al weer begonnen aan een nieuw project. Van Sinterklaas kreeg ik twee binnenkussens, een vierkante van 50 bij 50 cm en een rolkussen! Hiervoor heb ik een lading Creative Cotton besteld bij Lique. Op de helft van het rolkussen ben ik gestrand, nu is het wachten op nog een aantal bolletjes licht grijs zodat ik weer verder kan! =)
Oh, denken jullie nog aan de give-away? Je kunt meedoen tot en met 31 december!
♥♥♥

3 opmerkingen:

 1. oh wat een heerlijke kleurtjes allemaal zeg, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook net bezig met het haken van een omslagdoek, het is heerlijk ontspannend, steeds hetzelfde. Al die kleurtjes voor het rolkussen zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi al die kleurtjes!!
  Je vroeg naar de vogeltjesstof: inderdaad is het tricot! Hier gekocht: http://www.dekkersstoffen.nl/
  Maar al wel een tijd geleden. Ik wilde er een rok van maken, maar vond het toch wel heel veel vogels opeens, vandaar dat de stof lang in mijn kast heeft gelegen.....

  BeantwoordenVerwijderen