maandag 19 december 2011

Haken

Volgens mij verveeld dat nooit, haken! Waar ik wel benieuwd naar ben is of één van jullie wel eens in de bus of trein haakt? Ik ben er nog niet aan begonnen, op de één of andere manier zie ik dat nog niet zo zitten (vooral dan al die starende blikken van anderen ;)).

Vorige week haakte ik nog een colsjaaltje op bestelling, nummer 4 al weer!


Toen ik dit berichtje vorige week typte was het rode op de onderstaande foto nog een nieuw project. Inmiddels is hij af, de omslagdoek! Op de foto zullen jullie nog even moeten wachten, die komt binnenkort.

Denken jullie nog aan de give-away? Je kunt nog meedoen tot en met 31 december!

♥♥♥

8 opmerkingen:

 1. Ik haak op de trein als ik naar mijn ma in Brugge ga (ritje van 2 uur 's morgens en 2 uur 's avonds). Ik trek me niks aan van de mensen die kijken. Dan denk ik: "'t is terug hip en....Ik kan het lekker, zij niet". Soms heb je wel eens iemand die vraagt wat je maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zit te dubben of ik het zou doen, ben nog niet zo lang bezig, maar ben wel van plan om het eventueel te doen op het vliegveld/vliegtuig tijdens het wachten, maar aan de andere kant vind ik het ook een beetje kneuterig om het te doen hihi. Maar ja ergens moet je er ook maling aan hebben! Jij verveelt je immers niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon doen hoor! heb dit weekend nog 2 keer een treinrit zitten haken, met twee hakende dochters (4 en 7 jaar oud) en een zus-die-net-leert-haken. het was heel gezellig, de tijd vloog voorbij, en gekke blikken? nou, nee, eigenlijk niet. ik haak wel vaker in het openbaar en meestal is het aanleiding voor een leuk praatje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de stap ook nog niet durven wagen! Maar nu is de trein waar ik mee naar het werk reis ook overvol, het lijkt me niet lekker haken als er iemand naast je zit en het gangpad volstaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hmm zie me nog niet snel in de bus haken. Weet niet waarom , maar heb der ook wel eens over gedacht om te doen. Denk dat ze me vreemd aan gaan kijken als ze een 17 jarige zien haken. meesten denken dat het voor oude bepjes is .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik studeer en trein daardoor elke dag anderhalf uur. En ik haak dan lekker hoor! Vaak krijg je er leuke gesprekken door. Ik ben 20 jaar en krijg wel eens rare blikken, maar laast was er ook een jongen van ongeveer 23 met een hiphop uiterlijk die veel vragen stelde en oprecht geintresseerd was. Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik neem niet zo vaak de trein, maar als ik he neem, is het mét haakwerk. In ene bus lijkt me dat niet zo handig door het constant geschok en gestop en de drukte.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik studeer ook nog, maar kan niet met de trein. Laatst heb ik in de bus gehaakt aan m'n omslagdoek, maar nee, dat was niet zo geslaagd. Door al dat remmen/optrekken werd ik een beetje misselijk ;).

  Maar ik weet nu wel dat als ik binnenkort met de trein ga, dat ik dan een haakwerkje meeneem!

  BeantwoordenVerwijderen