donderdag 22 januari 2015

Give away

Om 2015 goed te starten, begin ik het jaar met een give-away. Speciaal voor jullie... een ipadhoes!
 
Nou ja, eigenlijk moet ik het anders zeggen. Ik wilde zelf een nieuwe ipadhoes en ging enthousiast aan de slag met het patroon van ??. Niet denkend aan de beschermhoes die ik om mijn ipad heen heb, maakte ik de maat die werd aangegeven. Toen hij af was ontdekte ik tot mijn spijt dat mijn ipad er niet fatsoenlijk in past. Zonder beschermhoes wil ik niet, dus zo kwam ik op het idee van een give-away.


 
 


 
Wil je meedoen? Reageer op deze blogpost. Als je op je eigen blog/website reclame maakt voor de give-away, dan maak je extra kans. Geef dit dan wel in je berichtje aan. Op zaterdag 31 januari maak ik de winnaar bekend.
 
De stofjes komen van Mamarieke. Ik ben een fan van haar webshop, de service is ook super!

(Ik heb problemen met het uploaden van foto's via blogspot. Nu zet ik de foto's online via Picasa en dan kopieer ik ze naar mijn blogbericht, maar heeft iemand DE tip om weer gewoon via blogspot te kunnen uploaden???)
 
♥♥♥

6 opmerkingen:

 1. Oh, leuke give away! Aangezien onze iPad hier nog altijd geen deftig jasje heeft (uitstelgedrag, weet je wel..) waag ik dus graag mijn kansje! Ps: soms lukt het me ook niet om foto's up te loaden maar als ik dan enkele uurtjes wacht, lukt het vaak wel. Lieve groet, V.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke Ipad hoes!! Ik maak graag kans op deze leuke hoes. Zou perfect staan bij onze Ipad, en het zou beschadigingen tegen gaan. Ik gebruik mijn Ipad vaak en neem de Ipad ook vaak mee onderweg. Een leuk hoesje waarmee ik over straat kan! Fijne dag, Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind de hoes erg mooi maar ook ik heb een beschermhoes om m'n IPad dus helaas......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo , wat een mooie give away , graag waag ik een gokje.
  Vele naaigroetjes van
  Doortje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Ik waag graag een kans. En ik maak reclame op mijn blogje...verelotte.blogspot.be Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie hoes! Ik doe graag mee, mijn tablet wacht al bijna een jaar op een jasje ;).

  BeantwoordenVerwijderen