zaterdag 6 december 2014

Onregelmatig bloggen en een kerstkrans

De teller van blogberichten staat momenteel op 23, waar ik in 2011 95 berichten plaatste. Een groter verschil is haast niet mogelijk. Het zal een combinatie zijn van niet meer studeren maar werken én het hebben van een ipad. Sinds de ipad zijn plekje heeft gevonden ben ik nauwelijks nog achter een laptop te vinden. Nadelig dus ten opzichte van de blogberichtjes.
 
Maar oke, genoeg berichtengedoe. Tijd voor een nieuwe foto:
 

De beste 'man met baard' is weer uitgezwaaid, tijd voor kerst! Ik vind het één van de mooiste feesten van het jaar, jammer dat er dan zo weinig tijd zit tussen sinterklaas en kerst. Een vriendin liet een foto zien van haar kerstkrans en origineel als dat ik was, heb ik zo'n zelfde gemaakt. Alleen dan met wat andere kleuren/voorwerpen. Ik maak er nog een lint aan en dan kan hij worden opgehangen (tegen zo'n taupe-kleurige muur komt hij niet zo goed uit).
 
Zo, met kerstmuziek op de achtergrond ga ik verder haken aan m'n kerstboomslinger. Ik was er al mee begonnen, toen ik een tutorial zag op Jellina-creations. Ook de hulstblaadjes van Attic 24 staan nog op het verlanglijstje (en de ster van Mijn petits pirates)!
 
♥♥♥ 

1 opmerking:

  1. Sorry da tik het even zo doe, maar ik wilde je een mailtje sturen via de Tuin, maar heb per ongeluk op PB geklikt.
    Weet dus niet of je het dan nog leest.
    Misschien dat je even kunt kijken?

    Liefs Sharon.

    BeantwoordenVerwijderen