dinsdag 12 augustus 2014

Lang geleden

Lang geleden.. plaatste ik regelmatig een blogberichtje. En nu was 30 mei de laatste, slik! Inmiddels is de markt waar ik een kraam had al lang weer voorbij. Helaas weinig verkocht, kwam voornamelijk door het weer (kou/regen/wind). En dan komt de dip. Heb je zo veel gemaakt om je marktkraam te vullen en dan kun je het bijna allemaal weer meenemen naar huis....
 
Intussen heb ik niet helemaal stil gezeten, maar blogberichtjes zijn er niet van gekomen. Foto's ook niet trouwens, dus dat was lastig posten. Ik maakte onder andere een stoere mei tai (draagdoek) in spijkerstof én een mini-mei tai voor de pop van de grote zus. Ook studeerde ik voor de tweede keer in korte tijd af, leve de verkorte deeltijd-opleidingen!
 
Vandaag kroop ik nog weer eens achter de naaimachine (die heeft ook een update gehad, man, wat naait zo'n nieuwe machine fijn!!!!).
 


 
Dit kussentje rolde onder de naaimachine vandaan. Gemaakt voor een vriendin, maar nog niet gegeven. Nu maar hopen dat ze dit niet leest, anders is de pret er al van af. Op de foto staat de achterkant van het kussen, maar gezien de voorkant geen versiering heeft mag je dit ook wel als voorkant beschouwen.
 
Zo, de plannen zijn om nu weer wat regelmatiger te bloggen. We zullen zien..
 
♥♥♥

2 opmerkingen:

  1. Welkom terug. Bij mij schiet dat regelmatig bloggen er ook nogal bij in. Ik kijk uit naar nieuwe berichtjes. Gefeliciteerd met je opleiding!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel te lang geleden idd!
    Blij te horen dat alles goed is en van harte proficiat.
    Dikke knuffel van mij. xxx

    BeantwoordenVerwijderen