zondag 17 juni 2012

Feestjurk

Het is al weer even geleden dat ik wat plaatste, maar in die tijd heb ik niet stilgezeten ;). Inmiddels mag ik mijzelf officieel volwassen noemen én heb ik mijn hbo-opleiding afgerond! De diplomauitreiking wordt toch wel een feestje, en voor feestjes is een feestjurk niet mis.

Het is een katoenen jurk geworden, volledig gevoerd. Gemaakt aan de hand van een zelf samen te stellen patroon uit de Knip van juni 2011. De stof heeft is rood als basis, met daarop oranje bloemen met een groen randje, een blauw hart en gele blaadjes. Kortom, vrolijk dus, helemaal met de gele voering!
Foto's gemaakt door R. Mijn excuses voor de extreem witte benen en armen, dat zal een combinatie zijn van de missende zomerse temperaturen en het verkeerde moment/de verkeerde plaats voor het maken van de foto's (want zó licht ben ik in het echt niet) ;).

♥♥♥


8 opmerkingen:

 1. Hanneke, mooi kleedje, ik heb net hetzelfde stofje gekocht en heb er een rokje voor mijn dochtertje van gemaakt. En een dikke proficiat, geniet van de uitreiking met je mooie kleedje;

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh-alsnog van harte en gefeliciteerd met het behalen van je diploma-heel goed. En het jurkje belooft veel goeds-heel mooi. Geniet van je volwassenheid en van je studiesucces-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waaaaw mooie jurk!!!!
  Proficiat met je diploma!!! Nu begint het leven echt!!! Je hebt er alvast een mooie jurk voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte met je behaalde diploma en de jurk is prachtig geworden. Hierin kun je voor de dag komen op je feestje. Veel plezier.
  Groetjes Truus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waw, sjiek gedaan!
  En gefeliciteerd met je diploma!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk jurkje hoor en proficiat nog! Je haakwerk ziet er ook leuk uit op je blog. Haken is helaas niet zo mijn ding maar ik vind alles ze leuk om te zien dus spiek ik maar bij anderen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De jurk is supermooi! Het model staat je heel erg goed, en het is een fantastisch mooi stofje!

  BeantwoordenVerwijderen