zaterdag 30 maart 2013

Blauw konijn

Kijk, net een camouflagekonijn!
 
 
Op de achtergrond zie je mijn nieuwe kussen. Al (heel) lang geleden aan begonnen, maar nooit afgemaakt. Nu is hij bijna af, er moeten alleen nog (druk)knopen op de achterkant zodat hij mooi dicht blijft.
 
 
Als je het konijntje zelf ook wilt haken, kun je hier het patroon vinden.
 
Fijne paasdagen!
 
♥♥♥

vrijdag 15 maart 2013

Vliegensvlugge deken nr. 11

Dit is één van mijn snelste dekentjes, ofja; één van de snelst gehaakte dekentjes. Vrijdagavond begonnen en dinsdag aan het begin van de avond werden de laatste draadjes weggewerkt. Het dekentje was besteld en moest eigenlijk zo snel mogelijk af zijn. Hij is ruim 75 bij 75 cm geworden.
 
De kleuren kloppen helaas niet helemaal, de foto is gemaakt toen het al wat donker werd. Hij is gehaakt met wit, licht blauw, medium blauw, donker blauw, grijs en donker grijs. Na het maken van de foto heb ik er nog een extra rand aan gehaakt, deze staat er dus ook niet op.
 
 
♥♥♥


woensdag 13 maart 2013

Omslagdoek

Gehaakt met een patroon van "Hobbydoos" en een super zacht acryl/mohair wolletje. Super leuk om te doen, helemaal omdat het kleuren zijn die ik zelf ook leuk vind (het was een cadeautje voor G.). Het is alleen jammer dat de toeren die je haakt steeds groter worden ;). Het ijsblauwe geheel is opgevrolijkt met een klein randje felroze en een bloem in dezelfde felroze katoen.
 

♥♥♥

maandag 4 maart 2013

Deken nr. 10

Mijn eerste dekentje haakte ik ruim 2 jaar geleden en nu, nu ben ik al weer bij nr. 10 aanbeland! Ik vind 'm zeer geslaagd, de kleuren zijn wel mijn ding en het patroon is ook leuk om te haken!




Het is niet zo'n grote deken geworden, hij is 1.10 bij 85 cm. De wolletjes waarvan de cirkels zijn gehaakt, zijn ook echt op. Ik kwam er wat te kort, vandaar de 4 cirkels met meerdere kleuren. Ik had hem graag zelf gehouden, maar hij is gemaakt voor J., dus de optie om hem zelf te houden was er niet.

♥♥♥ 


zaterdag 2 maart 2013

Blogstilte

Het lijkt wel weer een eeuwigheid geleden, dat ik hier wat heb geplaatst. Nu moet je niet gaan denken dat ik hier aan het niksen ben, want dat is dus niet waar ;). Laat ik jullie eerst even een update geven over het blauwe kastje. Die is af! Weer een projectje doorgestreept op de lijst.
 
Nu ben ik vooral weer in de ban van het haken, kijk maar eens:
 
 
Binnenkort meer hierover, eerst moet het pakje afgegeven worden..
 
 
Ook hierover op een later tijdstip meer :).

 
Haha, zien jullie dit ^^. Dit is mijn nagel, met (voor diegenen die het nog niet hadden gezien) Spongebob. Laat ik daar nu (totaal geen!!!!!!!) grote fan van zijn. Ik las online ergens dat je plaatjes uit bijvoorbeeld folders op je nagels tevoorschijn kon toveren (google eens op krant op je nagels) en dat moest ik natuurlijk even proberen!
 

Hierover krijgen jullie nog veel meer te zien en te horen dit jaar. Het is weer zo leuk, van alles voorzaaien en dan zien groeien op de vensterbank.
 
♥♥♥