dinsdag 31 juli 2012

Chaos op de moestuin

Alles groeit groot - groter - grootst. Opzich leuk, maar als je niet zo veel ruimte hebt dan wordt dat al snel een chaos! Kijk maar eens:


Maar daar, tussen al die groene bladeren, groeit ook nog wel eens wat lekkers. Zo hebben we al eens broccoli gegeten en de pompoenen die willen ook maar al te graag groeien!




Gisteren aten we een quich met courgette. Vandaag wachten nog twee courgettes om verwerkt te worden, misschien dat we maar weer eens aan de soep gaan!

♥♥♥


vrijdag 20 juli 2012

Deken nr. 2

Ik heb er lang op moeten wachten, of beter gezegd: het heeft lang geduurd voordat ik hem helemaal af had ;). Maar inmiddels is hij echt helemaal af, er hangt geen draadje meer aan wat nog afgewerkt moet worden. De deken zelf meet 1.30 bij 1.50m, de rand is ongeveer 6cm. Lekker warm dat hij is! Totaal niet geschikt dus voor de komende zonnige dagen, maar wel heel geschikt voor het wat koudere weer wat vast nog wel weer eens langs komt ;)!


Hierboven nog zonder rand..



♥♥♥


maandag 16 juli 2012

Deken nr. 5!

De 5de gehaakte deken is inmiddels af en al weer even geleden ingepakt en wel weggebracht naar een jarige. Als je heel goed hebt opgelet, weet je dat er lang geleden een deken half af op m'n blog heeft gestaan. Het duurt niet al te lang meer, of deken nr. 2 (shocking!) is ook af!



Bovenstaande deken is geheel in de favoriete kleuren van de jarige, het patroon is een granny stripe.

Ik ga weer verder twijfelen over de rand van deken nr. 5....

♥♥♥


vrijdag 6 juli 2012

Koos Staartloos

Arm konijn, staartloos door het leven.. De tweede Koosje (lees: nr. 1 was Kaat Konijn) is een konijntje zonder staart geworden, op de één of andere manier had ik te weinig katoen.. Misschien dat er nog een vilten staartje komt.
  
Foto 1 en 3 zijn van Koos, foto 2 en 4 van Kaat. Kaat is wat lichter dan Koos!
  




♥♥♥