maandag 26 september 2011

Het duurde even..

Maar het resultaat mag er zijn! Eindelijk is er dan een zonnebloem gaan bloeien!!

Zien jullie de bloem ook? Hij is zo hoog!!


♥♥♥

dinsdag 20 september 2011

Eén is zo alleen....

Florus en Floortje zijn vanaf vanmorgen een stelletje! Eigenlijk zouden ze elkaar gisteren al ontmoeten, maar op de één of andere manier had ik voor Floortje een extra bolletje wol nodig (terwijl Florus toch echt wat groter is en voor hem had ik maar 1 pluisbolletje nodig). Gelukkig was er nog een bolletje rood en kon ik Floortje vanmorgen in elkaar zetten! Nu hoeft Floortje alleen nog maar 'hoef-streepjes' en dan is ze echt af..




♥♥♥

zondag 18 september 2011

Meet Florus

Sinds vandaag hebben we er een familielid bij. Floris, zo heet de nieuwe aanwinst! Floris wilde maar al te graag op de foto met al zijn grote vriendjes en vriendinnetjes:




♥♥♥

dinsdag 13 september 2011

Glitter and glamour 2

Zo, daar ben ik weer. Het heeft even geduurd, maar ze zijn af! De japanse bloemen mét glitterrandje (nu alleen de draadjes nog, zucht........)!!!









♥♥♥

donderdag 8 september 2011

Glitter and glamour

Het wordt wel wat..


♥♥♥

dinsdag 6 september 2011

Bolletjes

Wat zal ik toch eens gaan maken van deze bolletjes...?




♥♥♥

zaterdag 3 september 2011

Cadeautje

De 29ste plaatst ik een foto van een bloemenslinger. Deze bloemenslinger zat in het cadeautje voor J. dat ik samen met R. heb uitgezocht. Nu kan ze nog meer haken, vooral bloemetjes natuurlijk!!


♥♥♥

donderdag 1 september 2011

Oud en nieuw!

Afgelopen week bedacht ik me dat mijn telefoonhoesje nu toch echt wel wat gebreken begon te vertonen, om dan maar niet te praten om de klittenband die er nog steeds niet op zat ;). Kortom, het was tijd om een nieuw hoesje te maken..!




Het nieuwe hoesje heeft ook wel wat gebreken, het klittenband had lager moeten zitten en de paddestoeltjes ook. Maar oke, hij is weer rood en niet vaal rood én, er zit klittenband op ;)!

♥♥♥